Wednesday, November 4, 2009

sayep budak baru!

jajaaaang!!
at last!
sayep ade blog.muehehehe.
knittingwithjojie dwujudkan utk kongsi share la sket hobi2 n minat sayep bout knitting ni..
im sure rmai anak2 mude remaja kat luar tu xbrape minat ngan knitting ni kan??
tp i'm sure once y'll da tau knitting..musti hari2 mau knitting!
hee..:)
kat blog ni jgak sayep ade selitkan sket2 tips n cara utk knitting drpd link yg sayep cukup minat especially from utube n knittingtipsbyjudy.
sgt2 usefull u noe~
yg simple2 je tau sbb sayep pon baru je nk blajo2.
beginner la omputeh ckp..kekeke
hope so my blog dpt mberi inspirasi n sdikit ilmu utk dkongsi bsame!:)
niway..ape yg akan dpaparkan & share dgn y'll ni nnt sume dtg drpd Allah-yg eloknye.
dan sume kburukan dtg drpd sayep sendiri..
happy knitting with jojie!
mwahx!
:X

5 comments:

  1. assalamualaikum......selamat sejahtera( bhse cre org bangla bg salam, kmu tau kn? dh bese dgr..:-) )
    saya punye nama hannsraj javed ismail..:-)
    sye pakistan mari cnie dtg mau cr rejki..
    tgk ini internet, suda suka n minat sama kmu punye blog...(ini blog sma dgn blok bgunan ka?)
    tp saya tidak tau itu kait mengait, lg pon saya tkde kaitan ngn ini crita....
    terlebey dahulu, mau bagi kenal saya punye diri..
    sye cnie dtg dulu taun 2000..
    skrg suda taun 2009..
    suda 9 taun cnie juga ada kerja..
    dr stat kerja cuci longkang, angkt sampah, jaga kdai makn..tebar roti n wat tosai...
    skrg suda ada bisnes sndri..
    jual karpet..
    macam2 karpet ada..
    biru, merah, jingga, hijau pokok pisang,( haaa, nie kaler saye suka!) biru air laut, merah hati, putih kuning pon ada..
    ckap saja suma adhaa..
    karpet terbg pon ada..
    mau bli karpet, mari cnie kdai sndri tgk laaa....:-)
    setakat itu saja mau crita..
    laen kali crita lg..
    sya mau pegi mkan..
    capati ada, kari, dalca, parpu suma ada!
    mau join ka?
    mari2...:-)

    ReplyDelete
  2. HannsRaj Javed IsmailDecember 22, 2009 at 4:38 PM

    hihihi...:-P

    ReplyDelete
  3. hihihi.
    ade peminat dari kashmir!;p
    eh, sy mao join la.
    lalalala~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails