Sunday, June 22, 2014

The best cardigan ever

Assalamualaikum wbt.

Hah see? Kan I dah kabor. Sejak start blogging semula semangat semacemss je sikit-sikit nak post. Ken? HAHA!

OK. Ni entry segera that's why update kat henpong je.

Hey, pernah tak kita terfikir kalau sebelum ni cari cardigan ada kalanya susah nak penuhi taste kita? Pernah tak? I selalu kot rasa macam tu. Geh! Geram je.

So I baru tersedar sebenarnya ada something yang dapat gantikan gaya cardigan gigirl yang lame kepada sesuatu yang pada I ianya memenuhi citarasa dan bagus sebab every month I ada masa suka pakai bukan yang cantik tapi 'selesa untuk dipakai' punya mood. Gigirl lain ada rasa macam tu tak bila PMS serang? Mesti adeeeeee. Ngeh2.

Ok so apa yang I maksudkan ialah BOYFRIEND SHIRT.

Bukan t-shirt tau tapi kemeja. The reason why, sebab kalau cardigan sometimes terlalu ikut bentuk badan, agak mencerap kat badan dan materialnya agak tebal. I rasa gantikan dengan boyfriend shirt is the best choice sebab longgar (kalau pilih yang biasa takde fit2), boleh pilih jenis cotton (I ada jumpa 1 kat FOS. New arrival. Kain dia memang umph! selesa!) Tambah-tambah sekarang suhu bumi makin meningkat. Kalau cotton sangat selasa sebab serap peluh, ventilation system pun bagus (angin senang keluar masuk vus vus gitu)  HAHA. DAN! yang penting untuk I ianya jenis boleh masuk dengan mana-mana mood I either PMS atau normal. Lol.

So apa lagi. Kalau ada husbeng atau boyfie yang berkemeja (bukan kemeja uniform seragam pulak!) yang saiz lebih kurang, yang dorang ada plan nak campak dah, boleh la minta belas kasihan. Boleh jimat weyh! Kihkih. Sambil-sambil boleh lepas rindu gittew shiom-shiom. Bahahahahahaha

Ok2. Dah nak merepek dah ni.

I think i've to go.
See you again next time.
TATA.
Salam, jehan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails