Tuesday, February 9, 2010

benarkah?benarkah?

yaah!
on monday ada niat nak delete buku muka @ facebook. haa some people said ' kau dah gila ke jehan nak delete facebook??' waahh..nampaknya facebook ni sangat memberi impak sampai nak delete facebook pun orang boleh tanya soalan camtuh? hishh..
eh? kenapa kau nak delete facebook ni jehan..kecoh la kau..
ada orang cakap jehan nak buat gimik.

bzzztt!
hello! kau pikir aku artis seperti fasha sandha yang perlukan publisiti murahan  nih? ciss..

orang cakap saya kurang kasih sayang!! hahaha.siut luh.
kononnya nak delete akaun facebook atas dasar nanti orang akan pujuk rayu..

'jehan..jangan la delete akaun nanti friendlist aku kurang sorang..'

ada pulak cakap..

'jehan..kalau kau takde kat facebook sunyi la aku..'

ada lagi cakap..

'jehan..sape nak gosip2 ngan aku lenkali..'

ooohh..kawan2 ku sekalian yang sangat best lagi seronok bak kanak2 mendapat tora percuma (bukan tora si kekura kau ye azmil tapi tora datang lagi dengan 'kipas kincir angin belakang rumah PAK MAT')haha.:D
anda sangatlah supportive even baru meluahkan niat nak delete facebook. (adakalanya terasa macam dorang ni sebenarnya melompat gembira ni..haha! berlakon kau semua!)

dan kurang hebat juga dengan pendapat kawan2 yang cakap..
'jehan kau delete facebook sebab boyfriend ke??abaikan jela..'

arghhh!!
paling tak boleh terima kata2 yang satu ini..betapa kasihannya insan yang berpangkat teman lelaki saya ini..

(tukar mode melankolia sambil diiringi lagu slow mood)

hooo..sebenarnya niat mendelete facebook takda kena-mengena dengan makhluk tuhan yang satu ini wahai kawan2 ku.. beliau tidak mengetahui langsung niat saya untuk mendelete akaun facebook yang hebat sangat tu.. sekelumit pun takda bersangkutan dengan beliau..huk3..sedih pulak jehan..

okay..kenapa jehan nak delete facebook!kembali ke tajuk utama!(jauh menyempang ye kau..iklan no.1)
sebab musabab nak delete facebook?? ngahaha..
sebabnye...rahsia!ececeyh mcm mawi pulak kau main rahsia-rahsia ni..;p
ala..sebabnya biarlah saya simpan sorang ye. :)

tapi the main reason why this entry being posted today is because jehan nak tahu betul ke GENG BLOGGER dan FACEBOOK bersangkutan rapat terkait sambungannye! haa..hamek kau! kekeke ;p sebab masa nak register to join geng blogger ni kan kita connect dengan facebook kan..so i just want to know benarkah?? benarkah?? ada effect kat geng blogger ke kalau jehan delete facebooknye?

okay tu je untuk entri kali ni.
kui3.
next entry will be 'satu projek knitting saya siap'

see u all next time ni my new writing.chewah.mcm mat salleh.:D
(^^)V

p/s: cep..saya ok je tau..takda yang tak kena.:)

8 comments:

  1. ade jugak kwn nak delete facebook
    tp tak tau lak carenye cam ne

    ReplyDelete
  2. boleh je.
    awak pegi kat account setting then klik deactive account yang bawah skali tu.
    haa..dah jumpe?hee:)

    ReplyDelete
  3. lepas ni blog ko jd perhatian..xde hal la..dengan adanye geng blogger.kene pandai main entry2 panas dan ape yg org suka baca.

    ReplyDelete
  4. panasssssss??
    fiuh..kipas..kipas..

    ReplyDelete
  5. ada peluang kutuk saiful ngan anwar..tp politik plak..xsuka..jgn kutuk sultan sudah ..

    ReplyDelete
  6. tak suka politik.
    tipu!tipu semuaaa!
    tak nak tau.
    masa mengundi aku ngundi.yey!

    ReplyDelete
  7. Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!


    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


    ----------------------------------
    Welcome to my website : http://9wallpapers.blogspot.com. This is a website where have a lot of beautiful wallpapers . Especially , all free !!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails